Σχετικά με εμάςΗ σελίδα mykosmima.blogspot.com άρχισε να δημιουργείται στα τέλη Φεβρουαρίου 2010 για να μοιραστούμε με εσάς ενδιαφέροντα, γνώσεις, ιδέες και πολλά άλλα, και θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε συνεχώς την σελίδα μας. Μπορείτε να μας στείλετε τις παρατηρήσεις σας, σχόλια, εικόνες ή οτιδήποτε άλλο στο e-mail μας: mykosmima@gmail.com .
Μπορείτε επίσης, να μας στείλετε τις δικές σας ιδέες ή κατασκευές τις οποίες θα ήταν χαρά μας, να δημοσιεύσουμε στον δικτυακό μας χώρο για εσάς.Πνευματική ιδιοκτησία
Το περιεχόμενο του δικτυακού μας τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία, και προστατεύεται από τους ελληνικούς και διεθνείς νόμους περί προστασίας των Πνευματικών δικαιωμάτων.
Επομένως απαγορεύεται η πώληση υλικού που προέρχεται από τον δικτυακό μας τόπο, καθ' οποιονδήποτε τρόπο και μέσο, χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας. Επιτρέπεται η επαναχρησιμοποίηση περιεχομένου από την σελίδα του mykosmima.blogspot.com ελεύθερα, μόνο όταν  παραχωρήστε αναγνώριση στους συντάκτες, με έναν υπερσύνδεσμο ή URL προς το άρθρο ή τα άρθρα που επαναχρησιμοποιείτε, απαγορεύεται όμως και σε αυτή την περίπτωση η πώληση.

Ευθύνη των συντακτών
Τα άρθρα που περιέχονται στο δικτυακό μας τόπο δεν αποτελούν προτροπή προς τους επισκέπτες μας να προβούν σε οποιαδήποτε πράξη, ειδικά όσον αφορά τα τεχνικά θέματα. Στα τεχνικά μας άρθρα όπου παρέχονται πληροφορίες για διάφορες κατασκευές, δεν ισχυριζόμαστε ότι παρέχουμε επαρκείς προειδοποιήσεις και πληροφορίες για την ασφάλεια όσων προσπαθήσουν να υλοποιήσουν τις κατασκευές. Οι κατασκευές πρέπει να γίνονται και να χειρίζονται με προσοχή, ειδικά όπου απαιτείται χρήση αιχμηρού αντικειμένου ή υπάρχουν εύφλεκτα υλικά, και πάντα με την επίβλεψη ενηλίκου για τα παιδιά.

Περιεχόμενο-Σχόλια
Το περιεχόμενο των σχολίων σε άρθρα του δικτυακού μας τόπου δεν αποτελεί ευθύνη μας, δεν έχουμε συντάξει εμείς τα κείμενα και δεν μπορούμε πάντα να ελέγχουμε το περιεχόμενό τους. Εννοείται πως από την πλευρά μας πάντα θα γίνεται προσπάθεια ώστε από απόψεις, άρθρα ή σχόλια που φιλοξενούνται στο δικτυακό μας τόπο δεν θα θίγονται πρόσωπα ή καταστάσεις, και δεν θα αποτελούν προσβολή για την αισθητική και την κοσμοθεωρία άλλων επισκεπτών. Για τον λόγο αυτό διατηρούμε το δικαίωμα να αποκλείουμε κείμενα, εικόνες ή σχόλια που εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία, είναι δηλαδή άσεμνα, προσβλητικά, ή υβριστικά. Για οποιαδήποτε περίπτωση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: mykosmima@gmail.com