Βοήθεια

Εδώ θα βρείτε βοηθητικές πληροφορίες για την σελίδα μας.


Χρήση υπερσυνδέσμων
Έχουμε προσπαθήσει να οργανώσουμε της πληροφορίες, άρθρα κλπ. που περιέχονται στον δικτυακό μας χώρο ανά κατηγόριες και ομάδες, έτσι ώστε να διευκολύνετε η χρήση της σελίδας μας. Για να δείτε πληροφορίες για λίθους ή κατασκευές κλπ. πατήστε πάνω στο όνομα του αντίστοιχου θέματος και θα ανοίξει ένα καινούριο παράθυρο.


Χρήση βοηθητικής μπάρας
Έχουμε ενσωματώσει στην σελίδα μας μια μπάρα που εμφανίζετε στο κάτω μέρος της οθόνης με σκοπό να παρέχει σους χρήστες μας διάφορες λειτουργίες οι οποίες είναι (από αριστερά): 
Μετάφραση των κειμένων σε διάφορες γλώσσες, διάφορα παιχνίδια για τον ελεύθερο σας χρόνο, λειτουργία online chat για επικοινωνία μεταξύ των χρηστών μας, καθώς και το πόσα άτομα είναι online την συγκεκριμένη στιγμή, τα πρόσφατα άρθρα που έχουμε δημοσιεύσει, δυνατότητα στους χρήστες να εγγράφουν και να παρακολουθούν την σελίδα μας και να την μοιραστούν με φίλους, εγγραφή στο γκρουπ μας στο facebook και εισαγωγή στο twitter, καθώς και κουμπί για την γρήγορη μετάβαση της σελίδας στην κορυφή. Αν θέλετε να κλείσετε την μπάρα μπορείτε να πατήσετε το δεξί κουμπί με τα δύο βελάκια προς τα κάτω.


Άλλες δυνατότητες
Μπορείτε να μεγαλώσετε το μέγεθος της σελίδας και των κειμένων πατώντας ταυτόχρονα το πλήκτρο “Ctrl” και “+” ή αντίθετα για να τα μικρύνετε πατήστε ταυτόχρονα “Ctrl” και “-”. Κάνοντας όμως χρήση μεγέθυνσης-σμίκρυνσης πιθανόν τα γραφικά και το κείμενο να φαίνονται χωρίς στοίχιση.
Για να δείτε την σελίδα μας σε πλήρη οθόνη, πατήστε το πλήκτρο F11 του πληκτρολογίου σας, πατήστε ξανά για να επανέλθει στη προηγούμενη κατάσταση.Παρακάτω θα δούμε κάποιες ερωτήσεις-απαντήσεις που πιθανών να έχετε…


1. Που μπορώ να στείλω τα σχόλια, παρατηρήσεις, ή οτιδήποτε άλλο;
Απάντηση: Μπορείτε να μας στέλνετε οτιδήποτε στο email μας: mykosmima@gmail.com


2. Στην κατηγορία Ημι-Πολύτιμοι λίθοι δεν υπάρχει κάποιος λίθος που ψάχνω, γιατί;
Απάντηση: Εμπλουτίζουμε συνεχώς τις κατηγορίες στην σελίδας μας, οπότε είναι πιθανό να μην βρίσκεται κάτι συγκεκριμένο.


3. Έχω κάποια ιδέα για κατασκευή, μπορώ να την στείλω;
Απάντηση: Θα ήταν χαρά μας να εμπλουτίσουμε την σελίδα μας με τις ιδέες σας και τις προτάσεις σας, μπορείτε να τις στείλετε στο email μας: mykosmima@gmail.com